Selecteer een pagina

Boekhandel Dekker, het vertrouwde boekenparadijs in het schilderachtige Egmond aan Zee, heeft onlangs een revolutionaire stap gezet om niet alleen de leeservaring van klanten te verbeteren, maar ook om de algemene dienstverlening uit te breiden. Bekend om zijn uitgebreide inventaris van boeken, tijdschriften, souvenirs en speelgoed samen met een warme sfeer, en ervaren personeel, gaat Boekhandel Dekker nu nog verder om aan de diverse behoeften van de lokale gemeenschap te voldoen.

Naast het aanpakken van de uitdagingen met het mobiele gsm-signaal in de winkel heeft Boekhandel Dekker ook haar dienstenaanbod uitgebreid. De boekhandel fungeert niet alleen als een bron van literaire ontdekking, maar ook als een handige servicehub voor de lokale gemeenschap.

Wist u dat  Boekhandel Dekker ook een 

  1. PostNL Ophaalpunt: Boekhandel Dekker is trots om een officieel PostNL Ophaalpunt te zijn. Klanten kunnen hier niet alleen genieten van de nieuwste literaire releases, maar ook gebruikmaken van handige PostNL diensten, zoals het ophalen en versturen van pakketten.
  2. ING Bank Dependance: Boekhandel Dekker gaat nog een stap verder door ook te fungeren als een ING Bank dependance. Hierdoor kunnen klanten niet alleen hun leeslust bevredigen, maar ook hun dagelijkse bankzaken afhandelen, wat de boekhandel tot een multifunctionele hub maakt.

De recente installatie van de Hiboost GSM-versterker, verkrijgbaar op gsmversterkers.nl, heeft niet alleen gezorgd voor een betrouwbaarder mobiel gsm-signaal binnen de winkel, maar heeft ook de algehele ervaring van klanten verbeterd tijdens het afrekenen en tijdens hun verblijf in de winkel. En dat is nog niet alles! Boekhandel Dekker kondigt met enthousiasme aan dat ze binnenkort haar online aanwezigheid zal versterken met de lancering van een gloednieuwe online boekwinkel. Klanten kunnen binnenkort vanuit het comfort van hun huis genieten van dezelfde zorgvuldig samengestelde collectie boeken die Boekhandel Dekker tot een lokale favoriet heeft gemaakt.

Boekhandel Dekker roept klanten op om hun ervaringen te delen met het gebruik van de Hiboost GSM-versterker en feedback te geven over mogelijke verbeteringen. De boekhandel blijft zich inzetten voor het bieden van een uitgebreide en klantgerichte ervaring, waar literatuur en dienstverlening hand in hand gaan. Met deze uitbreidingen blijft Boekhandel Dekker de lokale leesgemeenschap koesteren en zich aanpassen aan de moderne behoeften van Egmond aan Zee. Het is niet zomaar een boekwinkel; het is een levendige hub voor boekenliefhebbers en een integraal onderdeel van de gemeenschap.